» Jessi

Snowstory’s Cassiopeia “JESSI”

4.3.2013-3.4.2014  FI20972/13

Lonkat Kyynärät Selkä Silmät
E/E terveet terve ei tutkittu

Jessi jouduttiin lopettamaan vain vuoden ikäisenä, vaikean lonkkanivel dysplasian vuoksi. Jessi ehti oireilla lonkkiaan jo pienestä, mutta hyvin vaihtelevasti ja vaivihkaa, niin ettemme osanneet edes kuvitella tällaista tulosta. Vasta talvella oireet alkoivat pahentua ja Jessi kuvattiin vähän alle vuotiaana. Tekonivelleikkaus ei ollut vaihtoehto tässä tapauksessa ja yritimme kipulääkkeillä jonkin aikaa, mutta oireet pahenivat jatkuvasti ja jouduimme luopumaan tästä, ennen niin elämäniloisesta ja vauhdikkaasta, tytöstä.

We had to let Jessi go after diagnosis of severe hip dysplasia. She didn’t react to pain medicine as we hoped for, so we were forced to let her go to rainbow bridge in April 2014, only in age of one year. We will miss you honey!

*****************************************************************************************************

 

Jessi on sijoituksessa kasvattajaltaan Tuula Jokiaholta. Jessi on luonteeltaan sosiaalinen ja aktiivinen. Se on ollut reipas menijä jo ihan pienestä pitäen, eikä ole hetkahtanut vielä mistään. Jessi on ainakin vielä sosiaalinen muita koiria kohtaan.

Jessi on kaikkiruokainen ja hyvin ahne, eikä mahan kanssa ole mitään ongelmia ollut vaikka koira syö kaikkea hedelmistä ja marjoista lähtien. Saalis- ja riistaviettiä tuntuu olevan riittämiin, mutta metsässäkin irtiollessaan Jessi pysyy hyvin kuulolla ja tulee usein ilmoittautumaan namien persolla. Ylipäätään Jessi on todella ihmisrakas ja leikkisä tyttö, joka on saanut Kamin tassunsa alle jo heti ensi hetkistä lähtien. Omasta mielestään Jessi on syliin sopivaa kokoa ja se kiehnääkin välillä emännän ympärillä kissojen tapaan.

Jessi is co-owned with her breeder Tuula Jokiaho. Jessi is a social and out-going girl, who is afraid of nothing! She has a very good appetite, and hasn’t been sick. She loves to run free in forests. Jessi has Kami wrapped around her little paw. ūüėČ